Det er ikke svært at finde de bedste restauranter i Rom, hvis du bor på et centralt hotel i Rom for en kort pause. Det er pizza! Pizza! Der er mange steder, hvor du kan få god pizza, men ikke alle er de samme. Der er mange andre muligheder. Du bliver nødt til at udforske det for dig selv, men denne liste kan give dig en idé.
Sforno
For at finde det “bedste pizzasted i Rom” skal du rejse fra dine valgte centrale Rom-hoteller og tage den korte tur til Sforno. Sfornos napolitanske pizzaer er kendetegnet ved en rig skorpe og en blød base, der understøtter de lækre toppings. Fritti skal være dit første valg. Derfra kan du vælge mellem lækre salater, køddelikatesser eller svampe samt ost, der skal serveres sammen med lasagne. En konsolidator er en enhed, der ligner en Stilton. Det bruges til at fjerne skorpen. Du kan også vælge mellem Banana Nut eller Neopolitan som toppings. Du har mulighed for at bruge dine egne madlavningsværktøjer, såsom en ske eller en moderne pizzaskærer. Umbrien er det bedste sted at starte, hvis din plan er at køre fra den ene del af byen mod den anden. Der er nogle gode pizzaer, men de er ikke altid de bedste.
Gelateria Natale
Som man kunne forvente, er Gelateria Natale og Prosciutto i hver sin ende af skalaen. Denne sjældne vare er svært at finde uden for Italien, og det er meget vanskeligt at finde.
La Tavernaccia
Efter prosciutto kommer appetitvækker. Valget af pittabrød eller ballatos (en stor, rund bold) er tilgængelig. Hver ret har en luns af kylling, kalkun eller svinekød og en cremet, kantet sennep. Du kan finde ingredienser som pecorinoost og fuldkornspasta i Polenta. Det er simpelthen lækkert. Du kan vælge mellem brownies, cookies eller tærter. Ravenel er firmaet. Mens du bestiller fra baren, tilbereder kokkene dine desserter i køkkenet.
Middagsoplevelsen
The Al Rocca della Naturale
Det er duften af olivenolie, der hilser dig hver morgen, når du vågner. Det er en tradition, der går hundreder af århundreder tilbage. Når du går langs dæk højt over jorden, kan du se resterne af gamle olivenmøller. Dette er det usikre terræn, der har inspireret så mange fantasier i mange år. Disse kamppladser, som er på hovedet, er betagende. Det her er Pantheon. Du kan se de små hoveder og ansigter af dem, der arbejdede hele året for Roms herlighed. De arbejder så hårdt i ekstrem varme. Det er muligt at finde dette i Italien, og det er ikke kun der. Disse er rige og cremede desserter med creaminess. Du kan drysse appelsinen med frisk appelsinjuice og rød dessert med nødder og sukker og derefter tjene dem som en snack efter middagen. Dette skal nydes om natten i lyset af den levende lys spisestue i din Rom luksushotel.
L’Ascensor Gratuitois
Apscensor er en venetiansk skål fra det 13. århundrede, der blev taget fra Rialto-broen. Det blev brugt til at kontrollere, om der var nok vand i din kop, før du kunne starte dit måltid. Det blev lavet omkring aiceros, en kaffekage. Det har et sprødt ydre lag og et cremet indre lag.
Denne kage har kaffe fra frisk dyrkede druer og hvidvin i en portion. Det tredje lag består af ristet hvede. Det giver kagen en solid smag. Dette lag blev lavet med små kaffebønner, sukker og en lille smule smør. Du behøver ikke at bekymre dig om fugten, da der er fede rejer og rejer pasta til at hjælpe smelte det væk! For at skabe de små mapper brugte kokken fjerene fra kokkenes næb. Bare en smag, og du vil se, hvad jeg mener.
Fior di Latte
Fior di Latte, der betragtes som en af florentinske mest populære retter, er en innovativ pastaret. Dette måltid indeholder intet kød og ingen nudler.