Konsolidering af gælden: Fordele og ulemper

En 4,5% rente kunne konsolidere gælden og reducere din udestående saldo med næsten $ 2.200. Din kredithistorik kan diktere, hvilken rente du vælger.

Hvis du har råd til at betale mere end den mindste månedlige betaling, er det endnu bedre. Når dine månedlige betalinger er blevet reduceret, kan du ikke længere gå glip af denne plan. Dit mål bør være at bruge $ 2.500 og gøre $ 5.000 om året mindre forbrugerbetalinger. Dette program har også den fordel, at der ikke har nogen gebyrer.

Ulemper ved gældskonsolidering

På grund af rentesanktionerne kan du forvente et tab. Renten vil sandsynligvis være højere, fordi mange mennesker ikke er opmærksomme på programmet. Mange mener, at konsolideringen af deres gæld vil fastlåse deres nuværende rentesatser. Det her er forkert. Den konsoliderende långiver stadig nødt til at have midlerne til at køre. Spørg flere mæglere for deres meninger om konsolidering af dine lån. Det er virkelig kommer ned til risiko.

Forskning er afgørende for ethvert produkt. Stil spørgsmål, før du træffer en beslutning. Stil spørgsmål og find ud af, hvad tidslinjen er for at konsolidere din gæld. Hvilke gebyrer vil du blive opkrævet? Hvilke rentesatser vil du betale? Og hvilken betalingsplan vil du være på. Mange hjemmesider tilbyder øjeblikkelige citater på dette produkt. Webstederne opkræver et mindre gebyr for at give et tilbud. Når du har truffet disse beslutninger, som træffes inden for 24 timer, vil du se din månedlige betaling. Dette kan føre til et fald på op $ 160 per måned i månedlige betalinger afhængigt af hvor mange gæld du har.

Mange mener, at dette program eksisterer, fordi bankerne er begyndt at se på at konsolidere forbrugernes gældsætning, og forsøger at overtale dem til at bruge deres særlige finansieringsmulighed. De tjener flere penge ved at øge gebyrer, vilkår og renter. Mange mennesker føler, at dette er et godt valg.

Konvertering af gæld

For konsolidering af gælden til at arbejde, skal du eje dit hjem og har omkring 10% egenkapital. Dette program kan ikke gælde for dig, hvis alle dine gæld er med en långiver. Dette program kan kun bruges, hvis du har en ren kreditpost. Din kredit score vil stige, hvis du har en god kredit historie. Evnen til at foretage regelmæssige betalinger til tiden til din oprindelige långiver i sidste ende kan resultere i gældsreduktion. Visse långivere kan ikke acceptere alle konti. Du har muligvis ikke tilladelse til at bruge dette program på grund af dette.

Programmet vil have en negativ indvirkning på din kredit. Dette program kan hjælpe dig med din økonomiske lettelse, og give dig en ny start. Når du er færdig med dette program, vil din kreditværdighed være endnu bedre. Denne rapport vil vise dig, at din gæld er blevet betalt, og du er ikke i dyb gæld. Dette udlån lån vil hjælpe dig med at komme ud af gælden og gøre det meget enklere at betale andre lån.

Leave a comment