Sådan ansøger du om et lån

Tjek din checkkonto for at se, hvor meget interesse du har foretaget for måneden. Optjente renter eller udbytter er de eneste to former for renter, du har. Hver dag øges kontosaldoen efter dagsrente. Før du går i seng, skal du sørge for at tjekke din balance. Hvis der har været aktivitet, vil din bank kontrollere balancen hver nat. Føj dette beløb til din lånesaldo, og du kan bruge det til dine månedlige betalinger. Du skal ringe til dem hver måned for at bekræfte din saldo. Det vil sikre, at intet lades i stikken.

o Medbring altid en ven eller et familiemedlem til banken. Du kan betale online, og du vil ikke bekymre dig om dine penge går mangler. Din ven kan hjælpe dig her. Du bliver ikke debiteret noget, hvis du foretager en forsinket betaling.

o Foretage en online betaling til banken. Dette vil gøre det muligt at blive en automatisk betaling. Dette vil sikre, at pengene automatisk tages fra din checkkonto, hver gang du foretager en betaling. For at gøre det lettere at betale din regning til tiden, kan du få den sat op i et par dage mere.

o Opbevar en kopi af dit kontoudtog, så du kan sammenligne din konto med det. Dette er en god idé af flere grunde. Du kan programmere dit lån på forhånd for at vide, om der er nogen problemer (du vil vide, hvor meget interesse du bliver nødt til at betale tilbage). Den anden grund er at sikre, at du altid foretager dine betalinger til tiden. Du vil ikke blive opkrævet et sent gebyr, hvis du foretager dine betalinger til tiden.

Hvordan ansøger jeg om et lån? – Jeg http://loanconsolidationprogram.com/how-do-i-apply-for-a-loan.html har ikke brug for dig.

Du kan tjekke dine kreditrapporter. Du kan bestille dette online for et nominelt gebyr på $ 10. Dette vil vise din kredit historie, betalte regninger og genetableret kredit, samt eventuelle negative foranstaltninger mod dig. Du kan blive opkrævet en højere rente, hvis du har dårlig kredit end en person med god kredit. For at reparere din kredit, bør du vente mindst to år, før du ansøger om enhver form lån.

Selvstændige kan ofte få kreditlinjer fra deres bank så længe som et år. Før du handler, skal du sørge for at have en. Et lån eller kreditkort, du ikke bruger, vil ikke hjælpe din kredit score.

– Endelig ansøge om et lån i din bank. Din bank vil være bekendt med din situation, og du vil have en track record med dem. Sørg for at bede om det bedste lån til dine omstændigheder. Mange banker leverer ikke til alle områder af landet.

Leave a comment