Sådan spiller klaver – Music Theory Basics, Sammensatte Time Signatures

For at hjælpe dig i gang med musikteori, vil jeg kort forklare nogle af begreberne. Størstedelen af denne artikel vil være på grundlag af sammensatte tider underskrifter. Men før jeg kan forklare det, vil jeg kort forklare nogle udtryk, som vi vil bruge.

Udtrykket tidssignatur er et nøglebegreb i klaverspil. Du skal være i stand til at genkende det. Dette er afgørende, fordi det vil fortælle dig, hvor mange beats der er i hver bar, og hvor mange gange. Dette giver dig mulighed for at begynde at lære om beats, foranstaltninger og andre oplysninger.

Så kan du lære at læse arkmusisk. Men jeg opfordrer dig til først at forstå nogle grundlæggende aspekter af musikteori.

Du skal først kunne genkende musiknoterne såvel som deres navne. Disse toner vil være synlige på klaver noder. For at huske dem og også lære de enklere og forstå, hvordan de læses, skal du kende dem.

Dette er afgørende, fordi du ikke vil være i stand til at forstå noget andet aspekt af klaverspil, enten af dig selv eller med andre.

Jeg mindes at minde dig om at øve, fordi lære at spille klaver kan være svært, men givende. Du har brug for tålmodighed, det er muligt, men det kan tage tid.

Nu hvor du har læst denne artikel, skal du være i stand til at forstå det grundlæggende og de vigtige tip til at lære at spille. Du kan nu bare komme i gang. I en anden artikel vil jeg dække de forskellige metoder såvel som de vigtigste punkter.

Hvis du er interesseret, så vil jeg anbefale Ruth Searle’s Rocket Piano Course. Dette er Ruth Searles mest omfattende klaverbane. Ruth er i stand til at spille klaver godt ved hjælp af Rocket Piano materialer. Dette kursus er meget detaljeret og let at følge.

Først skal du være opmærksom på hele listen over akkorder. Sangens nøgle og base bestemmes af akkorderne. Kurset vil dække det grundlæggende i akkorder som C, C7, Klaver og de særlige akkorder, du får brug for jazzmusik og Bachs Scott fortolkning.

Du vil også lære at spille melodien såvel som akkorderne. Melodien kan præsenteres med noder, eller endda klaver faner. Akkorderne kan enten læres individuelt eller sammen. Du har også mulighed for at vælge, hvilke noter du vil bruge. Hvis du gerne vil gå et skridt videre, kan du vælge, hvilken tilstand du foretrækker at spille.

Fordi kurset er omfattende, vil du være i stand til at spille mange typer musik. Rocket Piano vil gøre dig til en alsidig, akademisk og sjov elev.

Rocket Piano vil tage din viden fra nul til mellemliggende. Og det bedste? Det vil motivere og begejstre for at lære mere. Du er nødt til at læse denne artikel for at være overbevist om, at Rocket Piano er den bedste måde at lære at spille klaver. Raket klaver vil overbevise dig.

Lad os se på, hvad kurset ser ud.

Rocket Piano er et overkommeligt, omfattende lærings- og studieværktøj til børn, teenagere og voksne. Det vil forbedre dine klaverfærdigheder.

Komplet medAudio og Video, samt e-bøger, for at lære mere

Cafeteria med en aktivitet og rutine, der er garanteret at arbejde, så dine børn ikke keder sig eller forårsage skade på deres ører.

Fire nye levende biblioteker, hvor du kan modtage gratis download af musik.

Det er et meget nyttigt og sejlbart system, der vil hjælpe dig med at forstå musik og klaver.

Du har spændende muligheder for at lære keyboard og klaver online ved hjælp af de bedste pædagogiske værktøjer.

Det er ikke for sent at begynde at lære klaver. Du kan downloade den bedste online klaver og klaver lektioner software til dit barn. Softwaren kan nemt downloades til din computer. Det er den bedste klaver- eller klaversoftware til alle.

Leave a comment