Sådan sælger du dine konti

Efter at have deltaget i for mange penge forvaltning workshops af Jim entreprenører, var jeg begejstret for min nye madlavning forretning. Selv om jeg ikke havde nogen idé om, hvad alle aspekter af branchen var, jeg var villig til at lære!

Vi blev snart konfronteret med virkeligheden, da vi kiggede gennem den kvartalsvise modtagelsesplan.

Den nederste linje er, at det ikke var nyttigt at være vidende om alle aspekter af madlavning og hvordan man betjener systemet.

Mit hjerte begyndte at slå hurtigere, da jeg indså et par ting, jeg ikke vidste om branchen. Dette var, da jeg indså, hvordan allerede eksisterende opskrifter ikke havde den samme værdi, som jeg havde troet.

Reklame omkostninger var enorme! Hvad med pleje og fodring af M-1 udsættelse sats Ja

Du kan også leje plads mod et gebyr, men jeg ønsker ikke en udsættelse problem. Ja!

Problemet var, at ingen ønskede at købe reklame tid. Virksomheder har brug for yngre øjne, og jeg kan forstå hvorfor. Men hvor var pengene til at bruge den tid?

Så virkeligheden slog: Jeg ville tilmelde dig tilgodehavende købere pristilbud via internettet. Men vil jeg bruge min tid på at tale med dem? For mig lignede de Caymanøerne.

Jeg ringede til køberen og forklarede, at jeg var villig til at tilbringe tid sammen med dem for at validere og verificere tilgodehavender. Jeg fortalte køberen, “Jeg ville elske at holde en fest, bare for at fejre dig selskab hængende på for erhvervslivet,” ikke klar over, at det var oprigtig.

Den næste dag modtog jeg et telefonopkald fra en kvinde fra hele landet. Hun fortalte mig, at hun var en køber og ville have mig til at møde hende. Hun svarede: “Tag mig til pengeautomaten, og jeg vil give dig en regning.” Inden for få timer hjalp jeg fonde. Jeg blev derefter udsat for forskellige penge købere.

Diabetes og annoncører

Hendes endelige forretningsbeslutning var yderst sigende. Hun vidste, at markedet ville stige, før en køber ved navn Airways ville have hende til at tale på scenen i et lufthavnskammer. Jeg ville ønske, at jeg havde stillet hende flere spørgsmål, men det gjorde hun ikke.

Dette er, når jeg var i stand til at identificere diagrammer. Jack vil have dig til at tro, at flyselskabet går op. Lad os antage, dog, at det går op med ti meter. Men hvis vi går 30 fod op, er det så virkelig umagen værd?

Jeg har aldrig købt materiel, men jeg ville elske at diskutere dette med nogen. Jeg ville højst sandsynligt forsøge at sælge, men folk ville gøre grin med mig. “Hvordan køber man hurtigt huse?”

Mæglere var ikke altid hjælpsomme. Jeg var nødt til at gøre det hele selv. Jeg vidste, at iværksættere havde for travlt til at tale med mig.

Der var dog oneATScan at sælge!

“OlveskaI alle mine år med at købe gæld, fandt jeg en fantastisk gæld køber ved navn “Company XYZ.” De køber gæld nemt,” sagde “vanedannende” og stolt “xyZ”.

Det er dem, der sælger dem.

De bad ikke engang om en krone fra mig!

Selv om dette bør være sund fornuft, overveje følgende: Selv en som mig, der ikke er bekendt med disse mennesker, disse mennesker er i stand til at sælge tilgodehavender, eller d overtræk.

Firmaet tilbød mig gæld til mig for næsten 10 millioner dollars.

Det overraskede mig ikke.

Hvad er den anden service, de tilbyder dig?

Reducerede satser på debitorkonti

Jeg blev tilbudt en visning på min bog og nogle af mine opskrifter i bytte for et mindre gebyr.

Jeg sluttede mig ikke til gruppen for pengenes skyld. Jeg ville bare lære mere.

Dette kunne åbne dine øjne for en ny måde at se på salget af din gæld.

Jeg er overbevist om, at vi alle har “dobbelt gæld” problemer, vi aldrig løst.

Bogen er let at følge og af samme længde som et måltid.

Det kan være en øjenåbner for dig!

Leave a comment