Sådan bruges trådløse netværksprogrammer

Trådløse netværksprogrammer Del 2 C Internetadgang:* Bredbånd er en DSL-lignende forbindelse. En 128kbps forbindelse bør være tilstrækkelig, men ikke hurtigere end det, medmindre din forbindelse er halvanden kilometer langsommere. Du kan hente filerne til computeren. Som med opkaldsinternet kan det være en mulighed, som du kun bruger som en sidste udvej. Men hvis du har brug for en pålidelig, hurtig forbindelse, skal du gå efter den hurtigste.

* Trådløst internet er, hvad du vil bruge dit primære netværk til. Jeg anbefaler at tilslutte en trådløs adapter direkte til din router. Det kan være nødvendigt at konfigurere adaptere og ledninger. Routeren skal kommunikere med computeren. Fordi trådløse netværk er rodet, behøver du ikke ønsker at gøre dette.

* LAN: Et lokalnetværk, som er dit primære netværk og henvender sig til en computer. Dette fungerer fint, hvis alle dine ting er i et rum, men kan forårsage problemer, hvis der er mange diske og andre medier.

* WAN: Wide Area Network. De bits af internettet, der ikke passer ind i dit netværk vil ofte være Grænser. De føres gennem WAN-adapteren eller splejses på et privat LAN.

* Man (Manhattan Internet Explorer): Alle brugere i den udviklede verden har et privat område af internettet kaldet MAN. MAN er forkortet til Magnetic Area Network. Det betyder normalt ikke noget, hvad MAN betyder, så længe det er Science Based det vil arbejde. MAN er standardgatewayen på alle kablede LAN’er såvel som alle trådløse LAN’er. For dem, der har brug for at få adgang til internettet fra en computer, og du vil have det til at være hurtig, deaktivere MAN. Det kan du gøre i vinduer ved at gå til Kontrolpanel. Klik derefter på ALLE PROGRAMMER. Klik på Internetprotokol (TCP/IP). Dobbeltklik derefter på den. Gå til fanen “Avanceret, og klik på “Husholdning”.

* Hvor hurtigt kører din ansøgning? Mere RAM vil forbedre ydeevnen af din applikation, men for meget kan forårsage problemer. RAM-hastigheden og harddiskens adgangshastighed påvirker programmernes hastighed. For at sikre, at din pc kører problemfrit, skal du sørge for, at du har 1,5 GB RAM. Selvom dette kan virke som meget, skal du huske, at dit bundkort indlæser en masse standarddata først. Det betyder, at det skal indlæses hurtigt.

* Er du gemmer en masse proprietære data på din computer. Proprietære oplysninger er spild og noget, du skal være opmærksom på. Computeren bruger meget strøm på at indlæse filer som din webside eller e-mail. Du spilder computerens ressourcer. Du behøver ikke at slå dine fortrolige oplysninger fra. I stedet kan du bruge teknologi, der giver dig mulighed for at fjerne proprietære data. Hvis du deaktiverer dine beskyttede oplysninger, kan du se dit RAM-forbrug og overvåge CPU-forbruget i nærheden. Hver gang du ikke kan få adgang til din e-mail, vil managuallogin e-mail give dig hovedpine.

* Kan du sikkerhedskopiere dine vigtige data? For at gøre det hurtigere at opdatere siden placerer de fleste programmer cookies på din computer. Cookies kan gøre sideopdateringen langsommere, når browseren henter cachelagrede sider fra servere. Dit lokale lager påvirkes også af den øgede indlæsning af sider. Det er umuligt at kende størrelsen på din harddisk, hvis du ikke har sikkerhedskopier. Carbonite er en betroet virksomhed, der kan gøre en verdensomspændende backup. Det vil beskytte din konto og personlige oplysninger mod at blive stjålet af hackere.

* Kan du oprette en Wildcard DNS-post, hvis der er en anden virksomhed end din egen? Wildcard-indtastninger bruges til at skjule dit navn og din e-mail-adresse, mens du surfer på internettet. Dette er en måde at sikre, at ingen kender din adresse, eller hvad det er, du søger. Enhver adresse kan indtastes i feltet for at maskere din identitet. Du kan søge efter Toronto for at sikre, at det ikke er bag. Den e-mail-adresse, du tilføjer Toronto and@gmail.com til, vil blive leveret af Gmails mail-servere, snarere end Googles. Det betyder, at du modtager Gmails e-mail, men ikke din Gmail-konto.

Der er mange metoder til at opdage e-mail-adresser. Dette kan være ret informativt.

Leave a comment