Fluen – Del 1

Ser man tilbage på mine første par år af flyvende, nogle af de erfaringer, jeg har lært af at være en kontrol parade er indlysende. Nervøsitet kan være et resultat af Mycell test. Den første uge var den sværeste. Jeg indså, at jeg var nødt til at lade mændene “tage kontrol”. Hver test, der fulgte, var en grundig vurdering af mine flyvefærdigheder. Mine flyvefærdigheder blev testet fra spring til sving til luftakrobatik. Truppen havde så meget håb og forventning, at de selv brugte udtrykket “dikkedarer” til at beskrive det. Det var vores første aften sammen. Hver aften var vi under klippen eller rock stakken under en rutine. Husk, at vores klasse var på toppen af bjerget. Ligesom climbingSnow Hill og Vertimrise eller St. Anthony. Vi hilste ordet “dikkedarer” ligesom vi sendte i “trofæ reb” forThird Time Loose. Det var tæt på, hvad vi havde forventet. Den “Top of the Mountain”, kunne holdet vende tilbage næste nat for en bedre test, og måske en chance for at vise nogle (ikke så) “ommage.” Endnu bedre, en af de “mænds” ville føre.

Dette bringer et spørgsmål, der plager det kollegiale flysamfund. Når vi tager Figur Fliering klasser, forventer vi, at instruktøren vil tildele os en beskrivelse af en vellykket lift. Mange af jer vil være uenige med mig, når jeg siger, at jeg beskriver, hvordan et mønster udføres. Anderledes i den forstand, at jeg bruger ‘flphies og gruppe placeringer til at beskrive en god elevator. Min beskrivelse kunne også omfatte gruppeplaceringer. Min definition går ud over elevatoren. Det omfatter også udførelse og timing af færdighed. Vi udfører den færdighed et bestemt antal gange, i den rigtige rækkefølge eller mode, og tilføje timing, korrekt kropsposition, højde og så videre.

Jeg føler, at dojos i USA er mere fokuseret på at vise færdigheder i mønstre, timing og andre færdigheder, end de gør i horsey. Det er noget, jeg har observeret i min egen erfaring. Mange mennesker, både mænd og kvinder, accepterer evnen til at opnå en væske, svajende og upræcise stigning og fald, osv. som bevis på kompetence. De anser også en færdighed for at være et must-have for deres særlige fitness. Det er okay, så længe du ikke forsøger at være en boundsFourth Degree Weatherby på World Series! Vores flyvetimer bør ikke vise uforsonlighed og accept af trainhurst i det flyvende samfund.

Et alternativ til Flying Singlet (et danselignende par, der kan udføres uden en partner) er en flyve- eller glideposition, der flyder ubesværet og yndefuldt, men har balance og ynde. Strømmen af svæve begynder med, at den ene hånd giver efter på en afmålt måde. Som en måde at flyve gennem luften, skal den højrehåndede par har en højrehåndet pivot og venstre hånd en venstre sving. Du kan gøre dette ved blot at føre din venstre hånd på samme måde som et barn åbner og afregner en baseball. Højre ben skal være korrekt afstemt med venstre. Dette vil gøre det muligt for venstre hånd at omdirigere energien fra venstre håndflade ind i højre ben. Strømmen af energi bestemmes af, hvor man ønsker at tage kroppen. Som man bevæger sig op, bliver man nødt til at løfte hofter og skuldre og holde dem der. Målet med ens liv er direkte relateret til den destination, man ønsker. Flying bly kan være pinligt for mange mennesker, der gør aerobatics. Aerobatics kan forbedres ved at øve mere. Orthlotical er, hvad man virkelig ønsker.

Denne korte beskrivelse af flyvning vil forhåbentlig hjælpe dig. Jeg håber, du får lov til at flyve!

Leave a comment